Medlemskap i Forum för Health Policy ger dig och din organisation en plattform för kunskapsinhämtning, nätverkande och möjlighet till dialog med olika aktörer inom hälso- och sjukvård, omsorg och life science, inte minst politiker och beslutsfattare. Ni får tillgång till rundabordssamtal, seminarier, kreativa workshops, fokusrapporter, ett nätverk av både nationella och internationella forskare. Vi organiserar intressanta studieresor och förser medlemmarna med en omvärldsbevakning mm. Arbete pågår för etablering av en ”Dashboard” med resultatmått för vård och omsorg – enkelt och lätt tillgängligt – endast för medlemmar för att snabbt få en bild över hur svensk hälso- och sjukvård mår.

Kontakta oss för mer information om medlemskapet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *